jarekxzz Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Dzisiaj u mnie w mieszkaniu monter z Inei zainstalował router. Sieć działa, mogę się połączyć, i problem jest następujący - jest pokazane że połączono z siecią bezprzewodową, sygnał wysoki, wysyłanie danych ok ale w ogóle nie odbiera danych :/ i przez to nie ma internetu. U współlokatora działa (on ma windows 7, ja mam windows xp sp3). Ktoś ma jakiś pomysł? Router : cisco EPC3925 , był już skonfigurowany jak go gościu przyniósł We właściwości -> protokół internetowy (TCP/IP) mam ustawione "Uzyskaj adres IP automatycznie" i adres serwera DNS tak samo; z ustawieniami routera jest wszystko ok, skoro na drugim komputerze wszystko działa (a do tego był "serwisowo" ustawiany), co może być nie tak z kartą sieciową/konfiguracją na moim laptopie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Możesz podłączyć się kablem do routera? Jaką konfigurację IP dostaje jeden i drugi komputer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...