Fatboyx Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Witam! Zainstalowałem sobie na jednym komputerze w mojej sieci domowej NIS 2003 i po restarcie kompa Internet już nie działał. Nie mogę dostać sie do żadnych ustawień ani odinstalować produktu bo wyskakuje mi komunikat ze może to zrobić tylko Supervisor. Kto nim jest jeśli nie ja?? Na innych komputerach mam ten soft zainstalowany i działa pięknie nigdy nie miałem z nim takiego problemu. Przy instalacji zaznaczyłem, żeby program nie tworzył kont (parent control itd) poniewaz z komputera korzystaja tylko "trusted users" Co się w takim razie stało?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Mialem ten sam problem co ty i szybko zrezygnowalem z uzywania tego programu, lepiej juz sobie sciagnij najnowsza wersje tiny personal firewall (www.download.com i tam bedzie wszystko to samo i mniej problemow. Po takim czyms bylem tak wkurzony ze przeinstalowalem cala winde :twisted: :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolajek Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Mam ta sama sytuacje - szukalem juz odpowiedzi po roznych forach i nic z tego... Sam program jest wychwalany, ale moim zdaniem brakuje w nim opcji wylaczania powiadomien ze ktos cos tam probuje robic (w wiekszosci falszywych u mnie bo to moj ISP przez NATa cos kombinuje) Ja z kolei polecam ZoneAlarma 4 :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...