Grzechu Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 WOW nie myślałem, że temat tak się rozwinie - fajnie i dzieki za dotychczasowe odpowiedzi, ale chodzi mi po głowie taki film z klaunem mordercą - kiedyś go oglądałem i był zajebisty (strszny i tzrymał w napięciu), nie jestem pewien ale nazywał się "To" oczywiście tytuł już spolsczony i nie wiem jaki jest oryginalny więc jesli sobie ktoś takowy film przypomina to proszę o podanie tytułu. BIG THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Oryginalny tytul to "It" - wg powiesci Stevena King'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Dla mnie The Ring jest poprostu rewelacyjny,szczegolnie wersja amerykanska,ale japonska tez jest niezla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Laleczka Chucky byla niezla, choc teraz joz nie straszy. polecam statek widmo, event horizon (zwlaszcza akcja jak klijen naprawia cos i gasna swiatla). aha moze ktos wie jak sie nazywa ekranizacja ksiazki GRAHAMA MASTERTONA " MANITOU " ???? jest pod innym tytolem i nie wiem jakim, a chcialbym obejzec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodrzu Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ja polecam przed wszystkim "teksanska masakra pila mechaniczna" (czyzby nikt tego nie ogladal :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Tych jescze zapewne nie oglądaliście "Smerfy podbijają świat" i "Psychiczne Muminki" dobrze bo byście mieli pełne gacie. :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Oryginalny tytul to "It" - wg powiesci Stevena King'a. WIELKIE DZIĘKI GAZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ja bym ci polecił jeszcze jakiś gore GORE rulezzzzz czyli martwca of curs bad taste (też od pitera dżaksona) itp. te filmy to poprostu rewelacja może nie są straszne ale są tak zaje.biście śmieszne że pyda wymięka :D P.S. Dla odmiany polecam "Prosiaczka i Przyjaciele" :lol: film naprawdę wypas (poważnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Omen (wszystkie) Dracula (first release :D ) Noc zywych trupow Poza horrorami: Trojkat (niedawno na 2 lecial) Wirus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...