maiki4203 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Witam! Otóż mam problem z kierownicą MS Sidewinder Precission Racing Wheel, mianowicie każda gra po podłączeniu kierownicy do komputera "świruje" to znaczy w menu znacznik wyboru podmenu "lata" od góry do dołu, a w trakcie gry jak uda się włączyć to sjręca mi na maksa w lewo. Nie mogę przez to nic w opcjach ustawić na kierownicy. Proszę o szybką pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Sterowniki + kalibracja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maiki4203 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Niestety sterownika nie mogę nigdzie znaleźć, a kalibracja nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłębiłem trochę temat i fakt, może nie działać :) Jedyne co doczytałem to że działa na Win 7 x64 http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/1383711.page Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maiki4203 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 akurat mam win 7 x64 professional. Mozesz zapodać stery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 No właśnie sterów nie ma, ale w tym linku co podałem to ludzie piszą że na 7 x64 ta kierownica działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maiki4203 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 ok widziałem dzięki a nie ma jakichś fixów do rejestru czy coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maiki4203 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 @ref Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...