greeter Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 witam bardzo prosze o pomoc, poniewaz mam problem z nagrywarka nagrywam plyty programem nero, ostatnio jednak mam spore problemy z nagraniem plyt. nieraz mi sie udaje i nagrywa bez problemu, ale wiele razy jest tak ze w trakcie nagrywania wyskakuje blad "logical unit not ready, long write in progress" i wtedy plyta jest do d...... bardzo prosze o pomoc dlazcego tak sie dzieje i czy moge cos na to poradzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 hmmmm popytaj na www.cdrinfo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Jaką masz nagrywarek, na jakich płytach nagrywasz i czy problem występuje tylko na tych płytach, i czy próbowałeś na innym programie, jakiego masz windowsa. Żeby odpowiedziec na twoje pytanie musze wiedzieć te żeczy. Ale popytaj jednak na cdrinfo.pl tam na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...