Ka2 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 A więc mam starą kierownicę media tech mt 166 i chciałbym sobie pograć ale mam 2 problemy z nią: 1. Niedziałające przyciski wszystkie (prócz skręcania w lewo, prawo (tzn. kierownicą nie przyciskami) i dodawanie gazu i hamulec). 2. To że gdy skręcam nom np. tak 30 stopni w kierownica (w grze) drga, tzn wizualnie bardzo szybko skręca i wraca na pozycję 0 (jazda prosto) Chciałbym ten problem rozwiązać gdyż nie gram w żadne wyścigówki tylko symulator a dokładność jazdy jest mi potrzebna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro0912 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 Ja widzę 2 możliwości: 1. Uszkodzona kierownica/ brak sterowników/ uszkodzony tylko kabel. 2. Kalibracja urządzenia nie jestem pewny czy do kierownicy jest taka opcja wiem, że jest do padów np.: tych z PS2, znajdziesz to w panel sterowania->sprzęt i dźwięk-> urządzenia drukarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ka2 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 (edytowane) 1. Odpada wszystko kierownica leżała w szafie i nie jest nigdzie uszkodzona nie ma ani 1 ryski wtyczka USB też jest cała tak samo jak kabel 2. Kalibrowałem już ale to nic nie daje :/ Ok 2 punkt nie aktualny ale 1 ciągle występuje więc proszę o pomoc. Edytowane 9 Listopada 2012 przez Ka2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...