bpjl Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 Cześć. Mogłby ktoś mi pomóc w ustaleniu co zmienić w kodzie CSS bądź PHP strony aby jej zawartość poprownie wyświetlała się dla rozdzielczości 1024x768 i podobnych? W tej chwili treść ucieka poza prawą krawędź ekranu. Strona: www.tomekkostka.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 (edytowane) Tak na szybko to może : div po lewej ze zdjęciami, div po środku z opisem, pusty div po prawej ( te 3 divy musiałby się znaleźć w jakimś nadrzędnym divie z 100% width ) boczne divy dajmy na to szerokość 25 % a środek 50% .... nie jest to idealne rozwiązanie wiem bo w przypadku tego zdjęcia po boku mogą być jaja. ... Edytowane 10 Listopada 2012 przez marcinq123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bpjl Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 Okazało się to prostsze niż myślałem. Wystarczyło odszukać i zmienić ustawienia jdnego marginesu w style.css :) Dzięki za zainteresowanie tematem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormsCrew1988 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 A wiecie jak ustawić tło dopasowujące się do ekranu szukałem niby cos znalazłem ale nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2012 css3: element_strony { background-size: cover | contain | 100% 100% /* wybierz sobie któreś */}Zadziała w większości nowych przeglądarek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...