Beerochol Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Witam. Mój problem polega na tym, że po jakimś czasie grania w BF3 i inne gry (nie wszystkie) przez ekran migaja mi kolorowe paski coś typu RGB. Nie sa to częste migania ale w ciągu 5 min może to być nawet ~10 razy. Moje pytanie to czy może to byćwagliwa karta graficzna, czy cos innego. Jak mogę ten problem rozwiązać? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi96 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 Sterowniki masz najnowsze ? Temperatury jakie są gdy zaczyna migać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) Jaki masz zasilacz ? Edytowane 23 Listopada 2012 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...