Krzychu12PL Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 Szukam słuchawek tak do 450zł. Będą służyć do gier .Głownie FPS. Słucham także często muzyki więc zależy mi na dobrym basie. Chciałbym także dobry mikrofon. Zainteresowały mnie te słuchawki http://www.skapiec.pl/site/cat/49/comp/4314524?utm_source=cn&utm_medium=cpc&utm_campaign=rtb_adpilot_sluchawki Czekam na opinie i własne propozycje Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 Jak na moja skromna wiedze w temacie wybor bliski idealowi sam uzywam od ponad roku ''Senki'' HD 380 pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 lepiej będzie kupić osobno słuchawki i osobno mikrofon. Sennki nie są złe, choć ja wolę nieco droższe Brainwavz HM5, a mikrofon to Zalman ZM-MIC1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...