jimmy1 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Mam mały problem i liczę że macie większe doświadczenie w tym względzie niż ja. Chcę zrobic komuś prezent w postaci biletu lotniczego jednak nie mam dostępu do jego paszportu ,dowodu danych...jak to zrobić.Czy jest coś takiego jak bilet lotniczy na okaziciela? Chyba w tych czasach nie.... Pomocy bo terminy gonią. Z góry dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 W tanich liniach (w normalnych pewnie też) jak kupujesz to podajesz tylko imię i nazwisko. Dokładne dane musisz podać jak chcesz się odprawić on line i wydrukować kartę pokładową. Możesz również wybrać opcję odprawy na lotnisku, będzie trochę drożej, ale nie będziesz musiał nic drukować. Problemem może być to, że i tak jak wybierzesz odprawę na lotnisku to i tak będziesz musiał podać na stronie szczegółowe dane (na pewno jest tak w Wizzair). Nie lepiej po prostu zadzwonić na infolinie wybranej firmy i się dowiedzieć co i jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...