Steeler Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Czy z plyta ASUS P4T533-C, ktora jak wiecie ma Support FSB 533 mozna wlozyc "zwykly" P4 1.6A i czy bedzie normalnie i bezproblemowo dzialal? Czy pamiec RDRAM w tej wlasnie plycie trzeba uzywac parami (2 x 128, 2 x 256 itp.)??? Z gory dzieki za odpowiedzi... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steeler Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Nikt mi nie odpowie? Przeciez pytanie jest chyba pozornie latwe. Chce sie tylko upewnic... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Nikt mi nie odpowie? Przeciez pytanie jest chyba pozornie latwe. Chce sie tylko upewnic... :?A wiesz która godzina? 1,6A powinien chodzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steeler Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Nikt mi nie odpowie? Przeciez pytanie jest chyba pozornie latwe. Chce sie tylko upewnic... :?A wiesz która godzina? 1,6A powinien chodzić. Ja to ide spac po 4.00 juz przez 20 dzien z rzedu (tylko potem dlugo spie). Dla mnie to wakacje sie zaczely 6 czerwca wiec swietuje... :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 1.6a pójdzie na 100%. A co do drugiego pytania to chyba tak, bo już takie jest "urok" RDRAMów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 ten 1.6A powinien spokojnie pojsc .. z tymi RDRAM'ami tak ejst musisz ladowac parami .. nie zapomne jak na poczatku P4 sprzedawali razem z ramem i zawsze byly 2 kosci .. nie wiedzialem why .. pytam sie kumpla w sklepie a on do mnie tak .. bo z tymi RDRAM'ami jest tak jak z SIMM'ami ... ladujesz dwa banki :))) zbielolem .. INTEL sie cofa .. od zawsze to wiedzialem :PPPPPPPPPPPPPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...