przemek1126 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Witam jestem posiadaczem karty sieciowej TP-LINK TL-WN722N;) Stwiedziłem że standardowa antenka mi nie starcza bo mam w mieście hotspoty i chciałbym je łapać więc dokupiłem antenę panelową http://interprojekt.pl/katalogp.aspx?p=tetraant_24019.aspx&k=TETRA-ANT24019RSLL . Dziś ją dostałem i dokupiłem kabel 5m, podłączam ją pod kartę sieciową i nie znajduje mi żadnych sieci... nawet mojej domowej... Może ktoś pomóc co robię źle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 W tej antenie wazna jest polaryzacja. Sprobuj odwrocic ja o 90 stopni tak by jej gorna i dolna krawedz byly po bokach i vice versa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kombajn4 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 Poza tym mam nadzieje że wiesz że to antena kierunkowa musisz ją ustawić w strone nadajnika więc pokręć nia wokuł własnej osi i sprubuj złapać sygnał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...