boox Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 mam pytanie co do krecenie radka jak jest mniej wiecej bezpieczna granica bez montwania dodatkowych coolerow . Teraz mam 324/310mhz na sterach omegi w 3dmarku 2003 wyciaga mi 4900 z groszami . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 dzisiaj wlozylem radeuszka i tez sie zastanawiam.. ale czy go wolgole krecic ;-) ;-) ;-) czekam na jakies wypowiedzi po wydaniu takiej gotow wole najpierw posluchac a potem klikac.... Pozdro 8) uwaga temat monitorowany heh ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 dzisiaj wlozylem radeuszka i tez sie zastanawiam.. ale czy go wolgole krecic ;-) ;-) ;-) czekam na jakies wypowiedzi po wydaniu takiej gotow wole najpierw posluchac a potem klikac.... Pozdro 8) uwaga temat monitorowany heh ;-) ja kręce grafe tylko do gier - w windzie zostawiam na def bo komp chodzi 24/7 i radek podkręcony strasznie dużo ciepła wydziela forest kila zbila - wycisnąłeś z 9700Pro tylko 380/680 :?: nic więcej nie idzie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Karte krecilem lajtowo na 350/680 wiecej nie prubowalem przy moim stosunkowo slabym procu i fsb prawie nie daje kopa .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...