RAIN MAN Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Witam poszukuję gdzie mogę jakąś konkretną instrukcję w formacie filmiku lub PDF dorwać najlepiej w języku ojczystym jeśli jest taka opcja jak w programie DVD-LAB Pro wersja 2.51 móc stworzyć film w jakości dvd bo jakoś nie mogę nigdzie tego znaleźć tym bardziej że program jest w j.angielskim a nie znam na tyle go perfekcyjnie a spolszczenia też nie mogłem znaleźć hmmm.....???Chodzi mi oto że zaimportuję film w formacie dvd czyli MPEG 2 i taki sam chcę format na wyjściu uzyskać tylko chcę w tym programie ścieżkę dźwiękową zmienić i dodać menu oraz napisy. Będę wdzięczny za konkretną pomoc w rozwiązaniu mego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIGITAL_GDA Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2012 http://www.videoaudio.pl/art-28_konwersja-dwoch-avi-do-dvd-oraz-autoring-w-dvdlab-pro.htm 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAIN MAN Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2012 Witaj dzięki wielkie za pomoc mam nadzieję że zda egzamin i poradzę sobie już teraz bezproblemowo z programem , pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...