tom1234 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Ma ktoś takiegiego athlona zielonego?? Jak sie kręci. Kupiłem dzisiaj epoxa8rda3+ plus twinmosy3200 jesio nie złozylem ale pytam z ciekaosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 kazdy procek jest innyi inaczej sie kreci,sprawdz a sie przekonasz.Raczej nikt Ci tego nie wywrozy z fusow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Ma ktoś takiegiego athlona zielonego?? Jak sie kręci. Kupiłem dzisiaj epoxa8rda3+ plus twinmosy3200 jesio nie złozylem ale pytam z ciekaosci Napisz wszystko co jest na procku: wszystkie oznaczenia s/n. Tak to Ci nikt nic mądrego nie napisze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 i tak mu nie powiesz jak sie kręci to wszytko zalezy od seri ale najbardziej od indywidualnych możliwości i wróżek tu nie ma kup sprawdź i zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 i tak mu nie powiesz jak sie kręci to wszytko zalezy od seri ale najbardziej od indywidualnych możliwości i wróżek tu nie ma kup sprawdź i zobaczymy Jasne!!! Ale jak tyle gościu napisał - to nawet nie ma podstawy żeby jakąś sensowną dyskusję przeprowadzić. Nawet nie wiemy czy to XP1700 czy inny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Ma ktoś takiegiego athlona zielonego?? Jak sie kręci. Kupiłem dzisiaj epoxa8rda3+ plus twinmosy3200 jesio nie złozylem ale pytam z ciekaosci Napisz wszystko co jest na procku: wszystkie oznaczenia s/n. Tak to Ci nikt nic mądrego nie napisze. a nawet jesli to skad ty bedziesz wiedzial jak sie bedzie o/c :? seria moze byc identyczna jak np.: twoja a proc bedzie sie zupelnie inaczej krecil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ma ktoś takiegiego athlona zielonego?? Jak sie kręci. Kupiłem dzisiaj epoxa8rda3+ plus twinmosy3200 jesio nie złozylem ale pytam z ciekaosci Napisz wszystko co jest na procku: wszystkie oznaczenia s/n. Tak to Ci nikt nic mądrego nie napisze. a nawet jesli to skad ty bedziesz wiedzial jak sie bedzie o/c :? seria moze byc identyczna jak np.: twoja a proc bedzie sie zupelnie inaczej krecil No więc... Takie posty - na ile pójdzie są bezsensowne. Jedyna poprawna odpowiedź brzmi ; Sprawdź sam!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ma ktoś takiegiego athlona zielonego?? Jak sie kręci. Kupiłem dzisiaj epoxa8rda3+ plus twinmosy3200 jesio nie złozylem ale pytam z ciekaosci Napisz wszystko co jest na procku: wszystkie oznaczenia s/n. Tak to Ci nikt nic mądrego nie napisze. a nawet jesli to skad ty bedziesz wiedzial jak sie bedzie o/c :? seria moze byc identyczna jak np.: twoja a proc bedzie sie zupelnie inaczej krecil No więc... Takie posty - na ile pójdzie są bezsensowne. Jedyna poprawna odpowiedź brzmi ; Sprawdź sam!!! nooo ja juz to powiedzialem bardzo dawno temu :D 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...