Liquid Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Wymieniam karte grafiki i nie wiem którą wybrać. Przeglądam od rana wszystkie topici gdzie było coś pisane o Radkach. Zależy mi na Radeonie bo mają lepszą jakość obrazu i są wydajne teraz pytanie, który? Za ok miesiąc będe miał nowego kompa XP 1700+, 256-333MHz, EPox 8RDA. Z tych tutaj http://sklep.benchmark.pl/katalog_977.html którą brać a może inny model tylko nie zadrogi :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sufler Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Określenie-nie zadrogi jest troszeczkę szerokie :D Wszystko zależy od posiadanej kasy.Z przedstawionych najbajdziej polecaną kartą jest RADEON 9100 SAPPHIRE. Nie daj się namówić na wersje L jest wykastrowana i przez to wolniejsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Tylko nie zadrogi to znaczy?? (chociaż granica) A ja polecam FIC 9500Pro, tani a dobry :D(jak z winem Komandos) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Do 600zl :roll: tyle powinno wystarczyć. A co do tego Sapphirre 9100 to może dokładniej bo jest tam 5 modeli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Sapphire 9100 128 bit 64RAM jak najwięcej Mhz :D Czyli ten(bulk) lub ten(BoX) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 A po co podłącza się ją do zasilacza? Bo wyczytałem że są czasami problemy z działaniem na różnych zasilaczach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Do 600 zł to tylko GF4 ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 zdjęcie pamięci jak szybkie są te pamięci, bo nie wiem po czym to się poznaje a ma to wpływ na podkręcenie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 zdjęcie pamięci jak szybkie są te pamięci, bo nie wiem po czym to się poznaje a ma to wpływ na podkręcenie :wink: zdjęcie pamięci jak szybkie są te pamięci, bo nie wiem po czym to się poznaje a ma to wpływ na podkręcenie :wink:5ns, ma wpływ. Te 5ns sa do pupy, daruj sobie karte z takimi pamieciami. Absolutne minimum to 4ns. Powiedz mi tylko czemu zmieniasz GF4 na Radeona 9100?? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 To jest GF4 mx440, ten radek będzie lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 To jest GF4 mx440, ten radek będzie lepszyGood Choice ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Niewiem ale chyba za 600 zł to bym jednak kupił gf4ti4200 :? Chociaz ja ksieprzesiadłęm z gf3ti200 na to co mam teraz to zauważyłęm ruznice w obrazie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Na 100% będzie lepiej jak wymienie tą karte co mam teraz na Radka :twisted: pozatym ten Sapphir ma dobre wyjście na TV i jakieś bajery typu True Form itd :twisted: a ten GF 4mx nawet Pixelshadera nie ma i wogóle cienko się kręci jak na Gainward GoldenSample Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...