Skocz do zawartości
Liquid

Mam problem z wyborem

Rekomendowane odpowiedzi

Wymieniam karte grafiki i nie wiem którą wybrać. Przeglądam od rana wszystkie topici gdzie było coś pisane o Radkach. Zależy mi na Radeonie bo mają lepszą jakość obrazu i są wydajne teraz pytanie, który?

Za ok miesiąc będe miał nowego kompa XP 1700+, 256-333MHz, EPox 8RDA. Z tych tutaj http://sklep.benchmark.pl/katalog_977.html którą brać a może inny model tylko nie zadrogi :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Określenie-nie zadrogi jest troszeczkę szerokie :D Wszystko zależy od posiadanej kasy.Z przedstawionych najbajdziej polecaną kartą jest RADEON 9100 SAPPHIRE. Nie daj się namówić na wersje L jest wykastrowana i przez to wolniejsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdjęcie pamięci jak szybkie są te pamięci, bo nie wiem po czym to się poznaje a ma to wpływ na podkręcenie  :wink:

zdjęcie pamięci jak szybkie są te pamięci, bo nie wiem po czym to się poznaje a ma to wpływ na podkręcenie  :wink:

5ns, ma wpływ. Te 5ns sa do pupy, daruj sobie karte z takimi pamieciami.

Absolutne minimum to 4ns.

Powiedz mi tylko czemu zmieniasz GF4 na Radeona 9100?? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na 100% będzie lepiej jak wymienie tą karte co mam teraz na Radka :twisted: pozatym ten Sapphir ma dobre wyjście na TV i jakieś bajery typu True Form itd :twisted: a ten GF 4mx nawet Pixelshadera nie ma i wogóle cienko się kręci jak na Gainward GoldenSample

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...