woocash82 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Witam wszystkich, potrzebuję pomocy przy wyborze bloku do mojej Gigabyte GTX 570 OC rev 2. Szukam, szukam, i nie moge nic znalezc, wszystko co znalazlem to mi nie pasuje. Ta karta wyglada mi na przerobioną trochę - nie moge znalezc zadnego fullcovera na nią - wydaje mi się, że jedynym wyjsciem jest blok na gpu + osobny na GDDRy. No właśnie, GDDRy są też dziwnie rozłożone na karcie i żadne ze znalezionych bloków na nie nie będą pasowały. Dodam, że dopiero zamierzam złożyć WC i nigdy tego nie robiłem, postanowiłem więc spytać Was jako speców. Moja karta po zdjęciu Windforce'a wygląda podobno tak: http://www.coolingconfigurator.com/upload/pictures/Gigabyte_GV-N570OC-13I-rev2.0_pcb.jpg Z góry dzięki za wszelkie sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Raczej słabo z dostępnością fullcovera do takiej karty, na referenta prędzej coś znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woocash82 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Rzeczowa odpowiedź, tyle to wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...