linch Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 (edytowane) Siema. Jako, że hardware w przypadku laptopów jest mi zupełnie obcy, to proszę o zaproponowanie mi jakiegoś ciekawego sprzętu do 2000 zł. Wymagania są jasne i sprecyzowane: - matryca około 15 cali panorama no i raczej mat - zero gier - głównie prace biurowe, internet, filmy - mile widziane aluminium w obudowie, no chyba, że nie polecacie... ogólnie ma być solidny - mała awaryjność (nie wiem, które marki dziś wiodą prym) - mile widziana dostępność w sklepach typu sferis, komputronik, proline itp., sprzęt wolę odebrać osobiście niż bawić się w wysyłkę Dzięki za jakieś propozycje. EDIT: Przeglądałem oferty i znalazłem coś takiego: http://www.proline.pl/?p=SAM+NP310E5C-A01PL+M Obudowa co prawda standardowa z tworzywa, ale wszystkiego mieć nie można :) Dobre to to? Edytowane 23 Grudnia 2012 przez linch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...