Yursyk Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Witam! Otóż po wczorajszym ,,przejściu" z Windowsa Visty na Windowsa 7 pojawił mi się problem. Otóż główny użytkownik tego komputera zapomniał hasła do internetu, a nigdzie nie było ono zapisane. Postanowiłem więc zresetować router, ale pudełko od routera wraz z jego IP zostało zapodziane. Czy istnieje możliwość dowiedzenia się o IP routera bez dzwonienia do operatora (vectry)? Byłbym wdzięczny za odpowiedź. PS. 192.168.0.1, 192.168.1.1 nie działają. Pozdrawiam, Yursyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Vectra raczej automatycznie przydziela ip. Więc DHCP musisz załączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yursyk Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Kolego a mógłbyś dokładnie powiedzieć o co z tym chodzi? Bo troche zielony w te sprawy jestem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Model routera podaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 A nie wystarczy ipconfig /all w konsoli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yursyk Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Okej, wszystko zostało naprawione, pudełko z informacjami znalezione. Dziękuję za poświęcony czas i przepraszam za kłopot. Wesołych świąt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...