PcDaVinci Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 (edytowane) Cześć wszystki. Wesołych Świąt. Mam laptopa HP 2000-369WM Notebook PC który posiada dwa rdzenie... Zauważyłem że coś słabo chodzi... Sciągnołem program SpeedFan i tam pokazuje mi że temperatura Core jest X, z tego co wiem to powinno byc core0 i core1... Wiec tak jak by go nie było, albo był wyłączony... Jak sprawdziłem w programie EVEREST pokazane jest że jest rdzeń 1 i rdzeń 2 lecz uzycie rdzenia 1 jest 0... Jak mam sprawdzić czy mam włączone dwa rdzenie czy jeden? Wczuce jeszcze screeny z obu programów jako załącznik... Edytowane 24 Grudnia 2012 przez PcDaVinci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 (edytowane) Uruchom menedżera zadań - > Wydajność -> Historia użycia procesora, ja patrząc na obciążenie rdzeni właśnie z tego korzystam. Sprawdź czy pod obciążeniem wykres jest taki jaki ma być Poza tym weź sobie go trochę wyczyść :P Edytowane 24 Grudnia 2012 przez marcinq123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PcDaVinci Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 To dodam jeszcze jedno zdj z Menedżera zadań Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 Jak dla mnie jeśli chodzi o rdzenie jest ok. Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...