millor Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 JAKI MAX PROCEK MOGĘ WSADZIĆ DO TEGO mam od dziewczyny kompa z pentiumem 133 na płycie jest opis ustawiania magistrali do 66mhz nie ma żadne instrukcji i nic nie pisze na płycie jaki to model nie wiem jaki moge procek wsadzić i gdzie sie ustala napiecie tylko sa jakies radiatorki na pamięciach prosze o pomoc lub gg 905136 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Gdzies na laminacie powinno cos o plycie byc napisane, moze zrob fotke plyty. Pozatym po numerze FCC mozna dojsc do modelu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steeler Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 JAKI MAX PROCEK MOGĘ WSADZIĆ DO TEGO mam od dziewczyny kompa z pentiumem 133 na płycie jest opis ustawiania magistrali do 66mhz nie ma żadne instrukcji i nic nie pisze na płycie jaki to model nie wiem jaki moge procek wsadzić i gdzie sie ustala napiecie tylko sa jakies radiatorki na pamięciach prosze o pomoc lub gg 905136 Obawiam sie, ze to jest plyta glowna z jakiegos markowego komputera (takie sa najgorsze). Mozesz wejsc do BIOS'u i tam sprawdzic? Nie? Prawdopodobnie najszybszy procek jaki mozesz uzyc to P200 MHz UWAGA - BEZ MMX. Zobacz na plycie jak sa poustawiane teraz zworki i daj znac. Powiem ci jak bedzie trzeba je ustawic na szybszym procku. Pozdrowienia :arrow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Przyjrzyj się na płycie głównej, powinno być przy zworkach mnożnik i magistrala. Oznaczenia ciężko znaleźć, ale może pomoże. Zwykle na takie płyty nie wchodzi wiele... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 max ile mozesz wsadzic to k5-233. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steeler Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 max ile mozesz wsadzic to k5-233. To nie jest takie pewne :!: Niewszystkie plyty obsluguja procesory z MMX, gdyz takowe maja inne napiecie. Czasami wymagana jest spacjalny regulator napiecia... Lepiej spraw sobie 200 bez MMX, ktory i tak nie daje zbyt wiele. To nie byl przebuj technologiczny tylko marketingowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 ma radiatorki pod procesorem co by swiadczylo że obsługuje napięcie 2.9v ja k6-550 puszczałem na 2.8v nie wiem gdzie jest zmiana mnożnika coś koło procesora jest 2x i 3x ale nie działą zmiana bobawię się trochęjeszcze CZEGO SIĘNIE TROBI DLA DZIEWCZYNY :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zawsze mozna tam wstawić AMD K6-2+ (ma programową interpretację mnożnika czy jakoś tak to zwali :D ). Będzie toto chodziło na 500 mhz :twisted: Tylko jaki sens jeśli płyta pewnie ma tylko simmy? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Mnie sie wydaje ze to plytka na I430 VX wtedy P233/K6233/Cyrix P200+ to max co wejdzie tam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 gdzie piszę w biosie model płyty albo na starcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...