SanDiego Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 Witam, Mam problem z tym chłodzeniem - mam je od ponad 2 lat, wszystko było OK< jednakże od pewnego czasu dzieje się coś dziwnego. Przez godzinę jak komputer pracuje od uruchomienia wszystko jest git. Po tym czasie wiatrak zaczyna się kręcić dużo wolniej, aż wreszcie przestaje się kręcić na parę sekund, potem znów nieco przyspiesza, zatrzymuje się i tak w kółko. Dzieje się tak do do momentu aż się proc nagrzeje i wyłącza się komputer. Ktoś wie, co może być przyczyną takiej "pracy" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 Albo problem z zasilaniem wentylatora albo z wentylatorem. Podłącz wentylator pod inne złącze i będziesz wiedział. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanDiego Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Podłączyłem pod inne gniazdko na płycie i jest to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 No to wiesz wszystko już wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Może smar wysechł albo zabrudził się w okolicach łożyska. Musiał byś rozebrać wentyl, przeczyścić i przesmarować, co prawda na dłuższą metę zazwyczaj to nie działa, ale zawsze coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...