Maju Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Moj komp to Athlon 1ghz płyta abit KT7A-RAID karta gf4-MX440 512 ramu dysk barracuda III sound blaster 1024. Problem jest taki ,że komp dostaje totalnej zadyszki (wszystko zwalnia do prędkosci slimaczej) gdy trzeba przenieść jakieś pliki z partycji na partycję bądz skopiować z CDka na twardy. O słuchaniu mp3 w miedzyczasie nie ma nawet mowy. czy ktoś wie może co jest przyczyną tego zamieszania i jak temu zaradzić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 sprawdź czy masz włączone DMA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz994 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Powyłączaj i usuń programy z foldereru Autostart które ładują się do pamięci ram i weż (start->uruchom->Msconfig) i tam też wyłącz wszystko w autostarcie. Zrób też opcje Porządkowanie dysku na partycji systemowej(opróżnij folder temp i zbędne pliki internetowe). Na końcu zrób defragmentacje dysku. Mam nadzieje że pamięć wirtualną masz włączoną i na dysku systemowym jest jakaś wolna przestrzeń. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Jeszcze sprawdz sterowniki Via (4in1) Bo bez nich to komp staje w miejscu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 sprawdz czy masz cos takiego jak "podwojna kolejka fifo". Ja sie musialem przerzucic na Win XP bo nVidia nie dostarczyła sterownika IDE do Win98/ME - wtedy tez wszystko slimaczylo sie, ze nie wiem co, Windows sie wlaczal 5 minut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Sorki jeżeli ci uraże Zreinstaluj wina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...