Fallout Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 MAm p4 2.4B i nie wiem jakiego coolera niezbyt drogiego i wydajnego na ni,m zalozyc.... tak max do 120 zł... i jeszcze 1 ... mialem zamiar kupic radiatorki n pamieci k.graficznej.. tylko ze są drogie troche jak je zrobic samemu??? A czy to normalne ze P4 ma na tej blaszce ochronnej w kazdym z rogów takie idealnie równe jakby wgniecenia???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firefl00d Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Co do coolera to polecam Tt Spark 7 za 119zł - zobacz sobie testy. Co do radiatorów to najlepiej weź od jakiegoś pentium2 i potnij. A co do tych blaszki i nierówności to nie jest to normalne - wyszlifuj albo zdejmij blaszkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 nie wiem u kumpla widzialem ze tez tak ma minimalnie wgniecione to jest tak jakby fabrycznie bylo zrobione ale jezeli nawet wszystko chodzi ok to warto szlifować?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 jesli wszystko bylo fabrycznie robione i chodzi, to uzywaj boxowego coolera, nie szlifuj, a radiatorow ani podobnych topicow nie zakladaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 nie no po prostu zdziwilem sie dlaczego są takie wcięcia jakby male no ale to nie przeszkadza chyba?? a co do coolera to wole raczej zmienic bo mam okolo 42 stopni a w stresie nawet do 50 - 52 stopnie! wedlug mnie jak na PIV to troche za duzo.. a nie wiecie gdzie moge w trójmiescie dostac tego sparka 7+?? I jaki to ma byc dokladnie wentylator pod PII zeby go pociąć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firefl00d Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zapytaj w Balcie - oni na życzenie sprowadzają. A co do radiatora od cooler'a do PII to jakiś który ci odpowiada. Możesz też brać radiatory od jakiś urzadzeń elektrycznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...