JACEKPC Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 Witam serdecznie. Panowie jest taki problem.Od dłuższego czasu nie mogę wejść na strony forum takich jak - forumpc,elektroda,pcformat,pclab.Mam gogle chrome,i exploler-wpisuję którąś z tych nazw w te przeglądarki ,wyświetli się powiedzmy pcformat,klikam żeby wejść na forum natychmiast rozłącza połączenie i jestem na stronie z pulpitem.Połączenie z internetem jest przez cały czas.Wpiszę każde inne forum - słowo wszystko jest ok.Nie mam pojęcia o co chodzi.Mój antywirus to arcavir.Skanowałem system i nie ma żadnego wirusa,instalowałem również od nowa gogle chrome- nic nie pomaga.Może któryś z kolegów miał podobną sytuację ?? Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEKPC Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Może ktoś z szanownych forumowiczów doradzi w kłopocie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 rozłącza połączenie i jestem na stronie z pulpitem.Połączenie z internetem jest przez cały czas. Możesz sprecyzować? Nie po polsku trochę napisane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEKPC Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Możesz sprecyzować? Nie po polsku trochę napisane Cześć .Jest tak-wpiszę w wyszukiwarkę chrome np. forumpc,pcformat,pclab,elektroda.Wyświetla się forumpc-klikam na stronę i przeglądarka przerywa połączenie i wskakuje strona mojego pulpitu z tapetą.Otworzę przeglądarkę chrome od początku i wpiszę każde inne słowo i jest wszystko w porządku.Nie wiem o co chodzi?? Jest dokładnie tak jak napisałem.Może trzeba coś ''odfajkować'' w zaporze ??Z góry dzięki. Edytowane 20 Stycznia 2013 przez JACEKPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 uzyj ccleanera przeskanuj eset'em i malwarebytes anit-malware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEKPC Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) uzyj ccleanera przeskanuj eset'em i malwarebytes anit-malware. Dzięki za odpowiedź.Wszystko fajnie tylko jestem kompletnie zielony w temacie.Mam ten program cleanar tylko nie wiem jak to zrobić?? Wpisałem w chrome - eset'em i natychmiast wyszukiwarka rozłączyła połączenie i pulpit. Ściągnąłem z dobreprogramy malwarebytes anit-malware i po próbie instalacji pojawia się okienko wyboru języka i okienko znika,nie mogę zainstalować .Jak zrobić to cleanerem ?? Edytowane 20 Stycznia 2013 przez JACEKPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 http://www.wikihow.com/Use-CCleaner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEKPC Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 http://www.wikihow.com/Use-CCleaner W porządku znalazłem na spryciarzach,uruchomiłem coś tam usunęło lecz nadal nie łączy z tymi stronami. Może postawienie systemu od nowa pomoże ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Jeśli chrzani się tylko forach, to problemem jest pewnie jakiś serwer z którym wszystkie one się łączą. Ciężko powiedzieć czy to przez reklamy, statystyki czy jakieś pliki od forum... Nie masz na tym samym łączu internetowym innego komputera? Bo możliwe że problem jest po stronie routera/providera... Nie zaszkodzi zainstalować dodatkowo operę albo firefoxa, tylko podczas instalacji NIE pozwolić na import ustawień z Explorera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEKPC Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Jeśli chrzani się tylko forach, to problemem jest pewnie jakiś serwer z którym wszystkie one się łączą. Ciężko powiedzieć czy to przez reklamy, statystyki czy jakieś pliki od forum... Nie masz na tym samym łączu internetowym innego komputera? Bo możliwe że problem jest po stronie routera/providera... Nie zaszkodzi zainstalować dodatkowo operę albo firefoxa, tylko podczas instalacji NIE pozwolić na import ustawień z Explorera. Dzięki za podpowiedź.Na tym łączu jest tylko jeden pc.Zainstaluje operę.Kurcze tylko chrome najlepiej mi pasuje pod względem użyteczności. Po zainstalowaniu opery i wpisaniu w nią pcformat natychmiast przerywa połączenie i znów pojawia się pulpit. Edytowane 20 Stycznia 2013 przez JACEKPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...