JOOKER Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Bawil sie ktos moze programikiem SoftQuadro? Ja mam takie pytanko czy wogole komus dziala? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Bawil sie ktos moze programikiem SoftQuadro? Ja mam takie pytanko czy wogole komus dziala? :?: nie uznaje półsrodków ... od razu lutownica w reke i przerobilem hardwareowo ..... kaszka z mleczkiem ... lurownica 10 zl ... a odsysarka 7zl (i pencta) ... ale jej nie kupuj, mi sie nie przydala ... wkoncu to 2 kropeczki cyny same zalety oprócz tego ze na madonion GF256 na duronie powinienem byc w 1 dziesiatce a nie jestem ... bo mi karte jako Quadro a nie GF256 wykrywa hihihihihi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 A co daje takie przerobienie? Czy mógłbym zrobić to ze swoją kartą Prolink PixelView GF2MX? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOOKER Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Juz bawiłem sie hardwarowo ale wkoncu zaczalem miec problemy z karta i musialem powrocic do oryginalne wersji :cry: wiec chcialem sie dowiedziec czy dziala przerobka software'em :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...