Skocz do zawartości
iRusty

Wiatraczki 120 i 140

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

na wstępie przepraszam za zaśmiecanie forum ale nigdzie nie moge znalzesc tematu o własnie tych wiatraczkach a powinien byc temat podzielony na rozmiary itp ale ja nie o tym heheh

otóż mam obudowe nową zakupiona 21.01 SilentiumPC Regnum L50 Pure Black jest zajebista wielka i wogole poza jednym ma glosne wiatraczki i chce je wymienic, z przodu chce zapakaowac 2x120mm i z tylu i na gorze jeden 120mm albo 140mm. Mam nadzieje ze mi pomozecie w wyborze tych wiatraczkow maja byc wydajne i ciche cena za jeden max 30-35 zl moge dac chyba ze beda naprawde wypasione za 40zl to tez nie problem :Dołączona grafika z przodu chcialbym aby wiatraczki swiecily sie na niebiesko

dziekuje za pomocDołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego nie? To co podałem to świetny wentylator z PWM, sporym przepływem powietrza i cichy. Ma śmigło jak 140mm, a otwory montażowe jak 120mm. Jeżeli ci się gdzieś nie mieści (ma 16x14cm) to polecam w to miejsce coś innego - dobry i tani arctic: http://www.sleeveking.pl/pl/p/Wentylator-Arctic-Cooling-Fan-F12/245

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 24.01.2013 o 13:45, iRusty napisał(a):

to mi duzo nie pomogliscie Dołączona grafika

To może jeszcze napisz pod co podłączasz te wentylatory? Jeżeli pod płytę główną to sterujesz nimi jakoś ? Jakie mają obroty? Bo tak to można gdybac sobie. Cisza to pojęcie mocno względne... i bardzo uzależnione od szumów tła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiatraczki... FucDołączona grafika

Jako 120mm polece be Quiet! Silent Wings PURE. W 140mm nie gustowałem.

Niestety nie da się mieć wszystkiego - ciche i wydajne, w kwocie którą chcesz wydać. Te które podałem powinny dobrze się wstrzelić w Twoje oczekiwania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi