a_n_y Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Monitor bedzie pracowal na G400, zastosowanie: codzienna praca przy kompie, ogladanie filmow, takie same <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Widze, że kontynujesz temat. Ale po co, skoro w temacie g400 już się pytasz? Ale jeśli chodzi o 17 to polecam właśnie tego Neca (posiada niezłą funkcje rozjaśniania obrazu podczas oglądania filmów) oraz LG F700P, świetna jakość obrazu i niezłe parametry spójrz tu: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3770 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 fe991 to 19 cali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 No to sorry. Nie znam tego modelu ale jako firma Nec robi całkiem niezłe monitory, szczególnie 17 Fe791. Z 19 nie miałem styku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 a ja jak zwykle polecam ci tylko monitory na kineskopie Trinitron FD pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 a ja jak zwykle polecam ci tylko monitory na kineskopie Trinitron FD pozdronec jest dobrym wyborem jeżeli kogoś nie stać lub nie chce sony( lub innych na trinitronie) - ma maskę tego samego typu: szczelinową ( chyba to są jedyni producenci którzy to produkują - ale może się mylę) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 jako uzytkownik neca tyle ze 17" z czystym sumieniem polecam ci zakup tego monitorka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 iiyama 19'' LS902UT - Vision Master 1451 cena: 866 zł Parametry techniczne: Przekątna ekranu: 19 cali Wielkość plamki: 0,26 mm Maksymalna rozdzielczość obrazu: 1600 x 1200 pikseli Częst. odświeżania przy max. rozdzielczości: 76 Hz Częstotliwość odchylania poziomego: 30-96 kHz Częstotliwość odchylania pionowego: 50-160 Hz Pasmo przenoszenia: 200 MHz co sadzicie o tym ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 słabe paramerty odswiezania poziomego co nie da duzego odswiezania np w 1280x1024 poza tym 19'' za 866zł to pomyłka-lepiej kupic za te kase 17" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Parametry nie są wystrzłowe, szczególnie maks rozdzielczośc i wielkość plamki, niektóre 17 mają lepsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 wiem zadna rewelacja to niejest ale jest za to tani i patrzac cena a mozliwosci oplaca sie go kupic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 wiem zadna rewelacja to niejest ale jest za to tani i patrzac cena a mozliwosci oplaca sie go kupicnaprawde szkoda oczu przeciez w kompie nie patrzysz na mobo, flopa , cd tylko na monitor!!! jak jestes ograniczony kasowo to naprawde lepiej kupic lepszą 17 niz kijową 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Też tak uważam, lepiej porządną 17 niż cieńką 19, a najlepiej to LCD nawet 15, która odpowiada 17 CRT. Tak jak wcześniej pisałem z 17 to polecam LG F700P naprawde niezły obraz, tylko nie bierz wersji F700B bo cieniutka, rozdzielczość niska itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Ludzie to juz chyba trzeci post na dokladnie taki sam temat! Mam tego nec'a i miodzio, przed nim kupilem iiyame 19'' LS902UT - Vision Master 1451 i rwalem sobie wlosy z glowy za wtope. Ale znalazlem szybko jelenia i go opchnalem :) Na monitorze nie ma co oszczedzac!!! Nec ma kineskop szczelinowy i idealnie plaski kineskop, oprocz tego genialna opcja SuprBright i rozbudowane menu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...