kap00ch Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Dzisiaj instalnalem se freelancera i mysle spoko by se bylo pograc na joyu...no to wale do szafy po MS Sidewinder ForceFeedback Pro i ....szukam na nf-7s gameportu....a tu nie ma :/ (albo jestem slepy albo mam wybrakowana wersje :P ) i tu moj problem ..co zrobic se starym ale dobrym joyem na gameporcie?? ma ktos pomysl...jakas przelotka gameport=usb czy cos (btw jakos wydaje mi sie ze to raczej niewykonalne :/ ) , wiem ze najlatwiej podpiac jakas dzwiekowke ale przeciez nie po to mam SS z DD i 5.1 na abicie :/ , chyba ze ktos wie gdzie na nf7-s ukryto wejscia na gameporta (jakis mod albo cos:p bo tak na pewnej plycie kiedys mialem :P) poratujta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Hehe mam ten sam problem tylko ze na NF7 zwyklym.Tez brak gameportu..Tekken 3 i ISS PRO2 poszly w odstawke :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciak Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 albo poszukajcie gameportu na plytkasch(nie wiem czy bylu tylko isa...) albo jakies stare dzwiekowki na pci... to bedzie kosztowalo ok 20 zeta za Sb 128.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 albo poszukajcie gameportu na plytkasch(nie wiem czy bylu tylko isa...) albo jakies stare dzwiekowki na pci... to bedzie kosztowalo ok 20 zeta za Sb 128....Spoko.Kupie sobie nowego dzoja.Na usb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 no jasne kupic na USB :lol: a co ja mam zrobic :P troche mi zal mojego ForceFeedbacka :cry: sprzedac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade_15 Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 tyle ze płyta to gigabyte ga400npro2 jest gameport w formie 15 pinów na płycie głownej do podączenia śledzia ktorego niema!!! rzecz jest o tyle ciezka ze jestem bardzo zwiazany z samochodowymi sciagałkami posiadam dosc wypasioną kiere interact sv-283 v4-force feedback ktora kosztowała mnie ponad 600zł pare lat temu i niemam najmniejszego zamiaru jej sprzedac!!! mam juz nfs underground i niemge ludzi powymiatac bo kiera kuzy si w kartonie pomocy ludzie widziałem takiego sledzia na allegro!!!! jeszcze jednym rozwiazaniem jest kupienie z alegro przedniego panela z wyjsciami od karty muz. jest tam gameport!!!! zdecydowanie jak widze msi abit gigabyte i epox ostro dało d..y to jest skandal :Dposzukiwania trwająąąąą..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 posiadam dosc wypasioną kiere interact sv-283 v4-force feedbackHeh, mam identyczną kierownicę i z nią jest większa [gluteus maximus]. Gameporta idzie jakoś załatwić ale weź znajdź sterowniki pod XP! Ta debilna firma napisała, że nie ma i nie będzie sterowników.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 zdecydowanie jak widze msi abit gigabyte i epox ostro dało d..y to jest skandal :Dposzukiwania trwająąąąą..... 8RDA+ ma gameport (wlasnie w postaci sledzia). :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Rowniez posiadam tego Ms FF Pro i tez mialem problemy z game portem i AC 97. Niestety z przejsciowka moze byc ciezarowo bo o ile mozna podpasowac od innego joya lub od Ms Precision Pro tak nawet jak pod USB podlaczysz to nie wiadomo czy zadziala. Ja uporalem sie w ten sposob ze zakupilem Audugy i problemy (a mialem glownie z Force Feedbackiem) znikly. U Ciebie jest problem bo masz juz spoko dzwiekowke i dokupienie nastepnej mija sie z celem ale jezeli bedziesz szukal samej karty to zwroc uwage na to zeby byly w miare aktualne sterowniki do niej. Nie jestem tez pewien czy przypadkiem gdzies nie mozna sie wpiac i podlaczyc game porta na sledziu. Co do wymiany joya na jakiegos z USB to tez jest nie wesolo bo trzeba wywalic troszke grosza - min. 300 - 400 zl na jakiegos FF2, X45 itp. A pozniej tez moze byc roznie, u jednych na USB ladnie dzialaja a inni maja konflikty. Dla mnie game port roxx :D. Radze nie patrzec na Wingmany mama kuszaca cene ale sie same rozsypuja, dlatego ciezko bedzie znalezc cos klasy Ms Pro w tym przedziale cenowym. Ja swojego katuje juz ladnych pare latek w roznych symulatorach i spisuje sie rewelacyjnie!, jak dotad nie spotkaly mnie zadne usterki mechaniczne. Super Joy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...