Tommy88 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Cześć, mam problem. Mianowicie mam laptop jak w temacie, inspiron 1545 ostatnio go wyłączyłem i wszystko było w porządku jednak gdy następnym razem próbowałem go włączyć mina niestety mi zrzedła. Laptop włącza się, wentylator chwilę leci lecz nie ma żadnej innej reakcji. Ekran czarny. Próbowałem go podłączyć do zewnętrznego monitora lecz dalej to samo. Cisza, ciemność, brak jakiejkolwiek reakcji. Co może być przyczyną? Karta graficzna czy może coś innego? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sts Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Dell 1537 miałem cos podobnego, jednak wcześniej grzebałem przy układzie chłodzenia (zle to widocznie poskręcałem) i płyta główna do wymiany. Wyjąc baterie odłączyć zasilacz na parę minut, sprawdzić ponownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...