_KaszpiR_ Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 http://forum.aquacomputer.de/wasserk-hlung/103009-aquasuite-2013-1/ Nowa wersja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Zanim ktoś zrobi update to proponuję sobie pozapisywać wszystkie utworzone profile bo w moim przypadku robiąc aktualizację z poziomu aplikacji (sama mi zaproponowała nową wersję) pomimo zaznaczenia opcji "zapamiętania aktualnych ustawień" wszystko mi się brzydko mówiąc wysrało i znowu muszę wszystko na nowo konfigurować :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Dokładnie tego się spodziewałem. Ja robię update dzisiaj wieczorem. Heat, na Windows 7 mozesz zrobic windows restore i się cofnąć 3 dni, chyba, że juz wszystko zrobiłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Powiedzmy, że wszystko zrobiłem ;) Bo tak naprawdę wyjdzie w praniu czy ustawienia szczególnie wentylatorów mam takie same. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukc85 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) U mnie migają te diody pod przyciskami po aktualizacji panelu do v 1028, od czego zależne to jest ? Macie tak samo ? Edytowane 26 Marca 2013 przez lukc85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 ja sie jeszcze wstrzymam z aktualizacja, podobno maja jeszcze jakies fixy wypuscic w ciagu tygodnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukc85 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 wypuszczono fix-a wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 (edytowane) [gluteus maximus], nie czyta software sensorow z OpenHardwareMonitor'a. Dodatkowo cala konfiguracja poszla do piachu. Do tego deinstaluje usluge i jej nie instaluje a tym bardziej nie uruchamia. Edit: zaczelo czytac dane z OpenHardwareMonitora ale jakies mial na poczatku mega opory. Edytowane 28 Marca 2013 przez _KaszpiR_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 po 8h nadal wycieki pamieci oraz, co gorsza, jeszcze wieksze uzycie CPU niz wczesniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukc85 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Nowa wersja programu aquasuite 2013-4 oraz firmware 1034 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) Tak. Jak zwykle aktualizacja firmware resetuje wszystkie ustawienia. Na szczęście ustawili, ze wszystko leci na 100% z jednego kontrolera i nie ma problemu jak kiedyś, że nagle wszystko staje w miejscu ;) Edytowane 20 Listopada 2013 przez _KaszpiR_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 Coś ciekawego zmienia ten update? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 Nie wkopywalem sie za bardzo ale na pewno sa zmiany kosmetyczne, szału nie ma. Ciekawe czy nadal są wycieki pamięci przy większych grafach...Let me Google Translate it for you: Changes aquasuite 2013-3 to 2013-4 aquasuite- Incorrect formatting of the diagrams in the tables- Fan in PWM mode can also be switched off in Aquaero 5- Incorrect menu settings during Aquaero and aquaduct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...