Dabronik Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 (edytowane) Witam kupiłem sobie ostatni SPC Gladius M40 i jest tam stacja dokująca do dysków. Moje pytanie jest takie czy mogę podłączyć dysk w tym czasie kiedy komputer jest włączony czy najpierw muszę komputer wyłączyć i dopiero dysk pod stację dokującą? Edytowane 27 Marca 2013 przez Dabronik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 Jak masz włączone ahci to możesz. System go zainstaluje i doda jako pendrive. Jak nie masz ahci to dysku nie zobaczy. Posted via Tapatalk @ Evo 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dabronik Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 I rozumiem że jak będę miaół włączone AHCI toi bedę mógł dysk wpinać i wypinać kiedy bęę chciał bez wyłaczania komputera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 Tak. Posted via Tapatalk @ Evo 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...