Gość Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Link dla zainteresowanych tematem windowsa w komorkach:http://www.microsoft.com/windowsmobile/default.mspx Sorry, we were unable to service your request. As an option, you may visit any of the pages below for information about Microsoft services and products.Blue screen na stronie Necrosoftu :lol::D:lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 :lol: PS Ale ciulowy phone :) Paskudny :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 PS Ale ciulowy phone :) Paskudny :D :twisted: a mi sie podoba. nawet bardzo. pewnie dlatego to ja go mam a ty nie :wink: swoją drogą jest wiele innych (nawet calkiem popularnych) telefonow ktorych ja bym nawet kijem nie dotknal. no ale dzieki temu rynek komorek jest dosc szeroki i kazdy moze cosik dla siebie wybrac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...