Sn1PeReK Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam mam taki problem iż mam Windows 7 Professional 64bit zainstalowałem go niedawno i nie mogę zainstalować na nim żadnego antywirusa próbowałem Awast wyskakuje błąd 20000020 i pisze że system operacyjny nie jest odpowiedni że jest to Windows 7 Server a pisze że jest to Windows 7 Professional w specyfikacji komputera... Proszę o szybką pomoc i odpowiedź z góty dziękuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Jakie konkretnie antywiry próbowałeś instalować? Jakie błędy były? (oprócz tych wspomnianych z Avastem) Windows oryginalny i zaktualizowany? Pobierz instalkę Avasta raz jeszcze i spróbuj ponownie - był ostatnio jakiś problem z odinstalowywaniem go (taki sam komunikat jak u Ciebie - na forum Avasta pracownik pisał, że mają poprawić - może już poprawili i wrzucili nowszą wersję). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1PeReK Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Spoko już wszystko działa poprawnie zainstalowałem windowsa od nowa inną wersję i jest ok ale dzięki za pomoc :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...