Boyco Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Kolega mnie poprosił bym mu podkręcił procesor taki jak w temacie z taką płytą główną. Czy warto wogóle zabierać sie za podkręcanie na takiej mobo? Jaki Bios bedzie najlepszy? Ile da rade? Pytanie kierowane głównie do userów w/w płyty. Za wszelkie podpowiedzi z góry dziekuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Tylko mi nie mówcie, że nikt z tak ogromnej rzeszy overclockerów nie miał okazji podkręcać Procompa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gurth Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Kolega mnie poprosił bym mu podkręcił procesor taki jak w temacie z taką płytą główną. Czy warto wogóle zabierać sie za podkręcanie na takiej mobo? Jaki Bios bedzie najlepszy? Ile da rade? Pytanie kierowane głównie do userów w/w płyty. Za wszelkie podpowiedzi z góry dziekuje! Ja mam taką płytę i sam jestem ciekaw jaki maksymalnie procek mogę do niej włożyć bez zmiany biosu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...