Crosis Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Możecie mi podać zespoły metalowe, które grają symphonic epic metal albo tzw. rycerski metal??? Przykładem takiego zespołu jest: Rhapsody, Hammerfall i Manowar. Podawajcie nazwy zespołów i tytuły płyt. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Ja ci polecam: Freedom Call - fenomenalna grupa ich piosenki powalą cie na kolana Holy Knights - też bardzo fajna grupka A zresztą co ja ci będę gadał wejdź na www.powermetal.pl tam masz od zaje.bania power metalowych kapel poszukaj a znajdziesz coś dla siebie. P.S. Ale najpierw sprawdź Freedom Call a zwłąszcza płyty: Crystal Empire i Stairway to fairyland. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 metal sux:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 metal sux:DZawsze trafi się jeden nie kumaty .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 metal sux:DMozesz rozwinac te mysl? Bo ja jestem za techno, ale kilka metalowych kawalkow mi sie podoba (tytulow nie wymienie, bo nie pamietam ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 metal sux:DZawsze trafi się jeden nie kumaty ....i durny w dodatku jak but..... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...