Kaeres Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Mam telefon LG KU990 pożyczony. W górnym prawym rogu zauważyłem, że delikatnie odchodziła tak jakby folia więc postanowiłem ją zerwać bo jest cała porysowana. Lecz spotkałem się z problemem tego typu, że ta folia schodzi tak ciężko, że zacząłem mieć podejrzenia czy ja nie zrywam jakieś powłoki, która nie jest folią ochronną. Po jej ściągnięciu pozostał gdzie niegdzie nawet klej i musiałem go ścierać. Teraz ekran rysuje się nawet pod poznokciem :) Co zerwałem ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja mialem cos podobnego na jakims SE. Powloka zaczela sie luszczyc wiec postanowilem ta "folie" zerwac. Z tym, ze ta folia schodzila takimi kawalkami. Byla to pewnie warstwa ochronna bo ekran w tydzien byl caly porysowany mimo normalnego uzytkowania. W Twoim tel moze byc podobnie. Proponuje zakup na allegro folii ochronnej, jest tego pelno do kazdego modelu za grosze. Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...