PolandMET Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Witam Telewizji nie ogladam za czesto bo za duzo siedze przez kompem. Wiec telewizor bedzie mi sluzyl jedynie do filmów HD oraz gier. Wiem ze to temat o monitorach ale predzej Wy bedziecie lepiej wiedziec niz tamci w dziale TV. Szukam czegos 47-50cali. Teraz mam na parterze LG 47" i nie moge na niego zlego slowa powiedziec. Jednak nie wiem czym sie kierowac przy kupnie telewizora pod gry. Glownie teraz gram w World of Tanks i zamiast siedziec wolalbym w jakiejs wygodniejszej pozycji spedzac te godziny. Sami wiecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriian Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 A ile masz pieniążków? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 jesli pytasz czy wydam 5000+ to raczej wolalbym kupic nowy 24+ monitor jakis 120Hz 3-4k, bez szalenstw, nie musze miec full wypas i koniecznie BEZ 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Merlin85 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 No to jeśli ma to być monitor to może coś w ten deseń http://www.skapiec.pl/site/cat/12/comp/4944955_techniczne . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Nie no to monitor 23", ja chce TV 50" tylko nie wiem czy byle ktory sie nadaje i nie ma roznicy czy jednak mam czegos szukac konkretnego. Bo to ma byc TV do filmow glownie ale jak juz bedzie wisial to sobie HDMI podepne i pogram w jakies World of Tanks. Inaczej by sie marnowal sprzet zeby kupowac i ogladac jeden film co pare dni. Bo na TV naziemna raczej liczyc nie ma co i szkoda prądu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poz Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 Kup też LG skoro wiesz już czego się spodziewać. Szukaj czegoś z katalogu LG co ma częstotliwość matrycy z wysokim parametrem. LG ma technologię Motion Clarity Index. np. LG 42LS570S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potteralien Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 skoro glownie bedziesz ogladal filmy to ja bym bral plazme od panasonica. sam mam i sobie chwale (model z 2011 roku). I jak najbardziej nadaje sie do grania na PS3 praktycznie we wszystkie tytuly a smuzenia nie zauwazam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Merlin85 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 LG to dobry wybór. Ich telewizory czy też monitory to wysokiej jakości sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 Ja sobie chwale nasz LG 47" jest OK. Wreszcie ogladanie filmow z Pena czy HDD jest proste. Choc jak zobaczylem co telewizory maja teraz to w porownaniu do naszego ktory ma 2-3 lata to juz kosmos. Chodzi mi o te smartTV. Wiec dzieki, cos sobie wybiore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...