Skocz do zawartości
PolandMET

Jaki Telewizor LCD do grania ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Telewizji nie ogladam za czesto bo za duzo siedze przez kompem.

Wiec telewizor bedzie mi sluzyl jedynie do filmów HD oraz gier. Wiem ze to temat o monitorach ale predzej Wy bedziecie lepiej wiedziec niz tamci w dziale TV.

Szukam czegos 47-50cali. Teraz mam na parterze LG 47" i nie moge na niego zlego slowa powiedziec. Jednak nie wiem czym sie kierowac przy kupnie telewizora pod gry.

Glownie teraz gram w World of Tanks i zamiast siedziec wolalbym w jakiejs wygodniejszej pozycji spedzac te godziny. Sami wiecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no to monitor 23", ja chce TV 50" tylko nie wiem czy byle ktory sie nadaje i nie ma roznicy czy jednak mam czegos szukac konkretnego. Bo to ma byc TV do filmow glownie ale jak juz bedzie wisial to sobie HDMI podepne i pogram w jakies World of Tanks. Inaczej by sie marnowal sprzet zeby kupowac i ogladac jeden film co pare dni. Bo na TV naziemna raczej liczyc nie ma co i szkoda prądu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup też LG skoro wiesz już czego się spodziewać. Szukaj czegoś z katalogu LG co ma częstotliwość matrycy z wysokim parametrem. LG ma technologię Motion Clarity Index. np. LG 42LS570S

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie chwale nasz LG 47" jest OK. Wreszcie ogladanie filmow z Pena czy HDD jest proste. Choc jak zobaczylem co telewizory maja teraz to w porownaniu do naszego ktory ma 2-3 lata to juz kosmos. Chodzi mi o te smartTV. Wiec dzieki, cos sobie wybiore.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi