Destiny Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Hey, Czy używał ktoś z was tego wentylatora??? Jak się wam sprawuje?? Dostałem go w zamian za FRII i nie wiem czy zamieniać bo teog bym sprzedał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Jezeli go dostales, i masz go u siebie, to nie widze zadnego problemu i mysle ze to ty nam powienienes napisac czy jest czegos warty. Czyli IMHO sam go przetestuj i podziel sie doswiadczeniem..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 :D hehe looknjna parametry na pccoolerze :) porownaj .. a potem porownaj w praniu .. a cichy on taki jak tamten spire? edit: jakos nigdzie nie widze coolera o takiej nazwie .. moze super rock czy cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Mam ten cooler,nie najgorszy w sprzęcie w podpisie mam 56 stopni w stresie.Z zamkniętą obudową.W miarę cichy.Nie narzekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Jezeli go dostales, i masz go u siebie, to nie widze zadnego problemu i mysle ze to ty nam powienienes napisac czy jest czegos warty. Czyli IMHO sam go przetestuj i podziel sie doswiadczeniem..... Mam ale pamiątki dojdą jutro i nie mam jeszcze jak testować kompa. Zobaczymy, ale nie mam porównania do niczego bo do mój nowy komp o tak wysokich parametrach. Jak będe w Krakowie to chyba sobie jednak zmienie na FRII. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 A więc potestowałem. Więc cooler jest niczego sobie, ale trzeba przyznać że okrótnie głośny jak ma więcej niż 3000o/m. Obecnie po jakiś 2 godzinach pracy systemu (jeszcze nie podkręconego) wg Hardware Doctora od Abita CPU ma tylko 28 stopni a cooler kręci się z prędkością ~ 3500. Dodam że mam Antka posmarowanego ASIII i mam założonego TT Cooper Shim XP. Jak podkręce napisze więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...