pkp Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Wkladam karte do kompa a tu nie rusza tylko slysze pare sygnalow dzwiekowych ktorych znaczenia niestety nie znam. Moze to zasilacz bo jakiegos noname 230W. Jaki najlepszy, najtanszy zasilacz kupic? Bo juz jestem splukany. Czy to wogole zasialacz. A moze karta jest zrabana bo u kumpla sprawdzalem na zasilce tez jakies Rubikon 300 W i tez nie poszla. Juz mam dzisiaj dola :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 uuu.. no kiepsko.. słuchaj zobacz jeszcze u kogos na lepszym zasilaczu no ale w sumie to nie mozliwe... to juz na pewno wina karty bo gdyby to byl zasilacz to bys mógł miećzwisy itp. ale włączyć by się włączył...A co robiłeś z tą kartą??? czy ona jest nowa?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 a moze po prostu karte zle wlozyles :? wyjmij ja i wloz jeszcze raz dobrze docisnij sprawc czy idealnie sledz lezy czy przypadkiem jak dociagasz srubka prawa strona karty nie wychodzi ci z portu agpa moze po prostu karte zle wlozyles :? wyjmij ja i wloz jeszcze raz dobrze docisnij sprawc czy idealnie sledz lezy czy przypadkiem jak dociagasz srubka prawa strona karty nie wychodzi ci z portu agp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 I podaj jakie sygnały słyszysz , bo to moze nie karta a np ram czy proc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 a moze po prostu karte zle wlozyles :? wyjmij ja i wloz jeszcze raz dobrze docisnij sprawc czy idealnie sledz lezy czy przypadkiem jak dociagasz srubka prawa strona karty nie wychodzi ci z portu agpa moze po prostu karte zle wlozyles :? wyjmij ja i wloz jeszcze raz dobrze docisnij sprawc czy idealnie sledz lezy czy przypadkiem jak dociagasz srubka prawa strona karty nie wychodzi ci z portu agp Hehe - kiedysteżmiałem takie jajca :) .Jak sprzedałem mojego gf2mx400 to kumpel mi pożyczył voodoo3 i qfa za cholere niechciał działąć.Cały czas sygnały mobo wydawało i tyle.Cały dzień siez tym rąbałem i w końcu wykręciłem śledzia i włożyłem i zadziałała :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 karta jest nowa wkladalem ja 4x i nic ale co dziwnego po wlozeniu starego gf2 za 1 razem to samo dzwieki z plyty dopiero za 2 razem odpalil. Juz nie wiem jak mam to dociskac. Bede probowal dopiero wieczorem. Teraz jestem w pracy tutaj tez ja wloze do kompa zobacze czy karta wogole jest sprawna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 karta jest nowa wkladalem ja 4x i nic ale co dziwnego po wlozeniu starego gf2 za 1 razem to samo dzwieki z plyty dopiero za 2 razem odpalil. Juz nie wiem jak mam to dociskac. Bede probowal dopiero wieczorem. Teraz jestem w pracy tutaj tez ja wloze do kompa zobacze czy karta wogole jest sprawna... a sprobuj ja wlozyc bez przykrecania albo lekko dokrec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 w pracy nie da sie tej karty wlozyc bo przeszkadza jakis kondenstorek na plycie i haczy o wentylatorek. Ma ktos wogole GF4Ti na ECSK7S5A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Ja miałem, ale nie pamiętam jaki rev płyty był, bo to już trochę czasu temu było. Może spróbuj wgrać najnowszego orginalnego biosa do płyty a potem ją włóż. Musisz sprawdzić dokładnie rev. płyty i na stronie www.ecs.com.tw znajdziesz do niej biosy. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 w pracy nie da sie tej karty wlozyc bo przeszkadza jakis kondenstorek na plycie i haczy o wentylatorek. Ma ktos wogole GF4Ti na ECSK7S5A ja "pracowalem" na takim configu chodzilo perfect :D niestety rowniez nie pamietam na jakim biosie i jaki rev mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 w pracy nie da sie tej karty wlozyc bo przeszkadza jakis kondenstorek na plycie i haczy o wentylatorek. Ma ktos wogole GF4Ti na ECSK7S5A ja mam taki konfig i wszystko dziala bez problemu, ja bym sie wybral do miejsca zakupu karty i poweidzial co jest grane (ze karta nie uruchamia sei na 2 kompach ,a na trzeci nie wchodzi) i w zwiasku z tym prosisz o sprawdzenie karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Oj z tymi karcioszkami to róznie bywa. Sciągnelem sobie jakis czas temu geforce4mx440 visiontek'a ze stanów i na mojej dawnej plytce glownej (Abit Kt7a-raid) ni cholery nie chciala isc... na solteku (tez na kt133) schodzila spoko, u znajomka na ecs'ie nie szla w ogole (takie same objawy jak u ciebie) no i w koncu sprzedalem ją kumplowi (mial MSI (KT266)) bo u niego sla jak burza (jak na tamte czasy). No i nic sobie od tamtej pory nie kupilem (damn). Zatem radze ci posprawdzac ją na róznych plytach głównych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 ruszyla za 5 razem nie wiem jak ale ruszyla :)) oj ciesze sie bardzo male pytanie ktore stery najlepsz: 40.72? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 ruszyla za 5 razem nie wiem jak ale ruszyla :)) oj ciesze sie bardzo male pytanie ktore stery najlepsz: 40.72? heh tak jak myslalem ze cos ta karta zle siedzi w porcie napewno to przez to jak juz na twoim starym GF sie to stalo no ale ok wazne ze doszedles do ladu gratuluje :D i rzycze przyjemnej zabawy :D co do sterow to najlepiej jakies 44.xx ze starszymi niestety niektore gry maja problemy np.: colin 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Kumpel ma plyte ECS k7vta3 i za h... nie wlozy na nia GF4mx420 firmy prolinka i nic mu nie chaczy docisnieta do konca i nic juz wszyscy ja probowali wkladac az w koncu zamienil sie z gosciem na MSI GF4mx440 i bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 2 pytanka mam: 1. 6500 3dmarkow 2001 na tym sprzecie to tragedia czy ok? 2. powerstrip wykrywa taktowanie standardowe 250/513 ale taktowanie pamieci da sie podkrecic tylko do 539. Czemu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 2 pytanka mam: 1. 6500 3dmarkow 2001 na tym sprzecie to tragedia czy ok? 2. powerstrip wykrywa taktowanie standardowe 250/513 ale taktowanie pamieci da sie podkrecic tylko do 539. Czemu? 6500 wynik w granicy bledu przy tem configu wynik powinien oscylowac w granicach 6500-7000. Co do o/c tej karty to pytasz dlaczego da sie ja podkrecic do 539mhz bo co bo taka jest granica w programie czy powyzej tej wartosci pojawiaja sie artefakty??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 taka granica jest w programie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 taka granica jest w programie to wrzuc riva tuner bardzo prosty i jeden z najlepszych programow do o/c kart NieVIDIi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 sorx, ze tak w temat sie wwalam, ale mozecie polecic jakies narzedzie do OC ATI ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 sorx, ze tak w temat sie wwalam, ale mozecie polecic jakies narzedzie do OC ATI ?? nie jestem pewien czy najnowsza rova tuner nie obsluguje kart ati musialbys poczytac readme Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 w rivie jest ok, dzieki za wszystkie odpowiedzi Do OC Ati - riva i powerstrip sobie radza przyzwoicie przynjamniej u mnie na R9100 sobie radzily. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...