Maragast Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Witam Zastanawiam się na konfiguracją wielo-monitorową, posiadam potężny sprzęt (I7 podkręcone do 4,6 i SLI 2 Titanaów), który bez problemu to wszystko udźwignie. Myślałem o opcji trzech monitorów. Dlatego pytania do tych co mają doświadczenie: - czy warto wydawać kasę na kolejne monitory, czy rzeczywiście gra się na tym lepiej? - czy ramki monitorów nie przeszkadzają w grze, jak długo trzeba się do tego przyzwyczajać? - gram głównie w strzelanki, chociaż ostatnio mnie też Tomb Raider wciągnął. Czy do tych gierek ta opcja się nadaję? - gram w 3D przy użyciu 3D Vision Nvidii. Czy jest ktoś kto używa tej technologii na trzech monitorach i może podzielić się wrażeniami? Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi i sugestię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 http://www.stereofinland.com/nvidia-3d-vision-doesnt-like-multiple-displays/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dwd89 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 autorze tematu powiedz czy 3d vision faktycznie umila rozrywkę czy to tak naprawdę zbędny bajer, bo póki co tylko raz widzialem w TV za 7 tys zł samsungowe 3d z okularami które wywołało efekt WOW! - reklama była specjanie tworzona pod efekt. i udało się, przed rzuconą pomarańczą chowałem się co wywołało śmiech przechodniów w MM :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...