Skocz do zawartości
Maragast

Pytania o konfigurację wielo-monitorową.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zastanawiam się na konfiguracją wielo-monitorową, posiadam potężny sprzęt (I7 podkręcone do 4,6 i SLI 2 Titanaów), który bez problemu to wszystko udźwignie. Myślałem o opcji trzech monitorów. Dlatego pytania do tych co mają doświadczenie:

- czy warto wydawać kasę na kolejne monitory, czy rzeczywiście gra się na tym lepiej?

- czy ramki monitorów nie przeszkadzają w grze, jak długo trzeba się do tego przyzwyczajać?

- gram głównie w strzelanki, chociaż ostatnio mnie też Tomb Raider wciągnął. Czy do tych gierek ta opcja się nadaję?

- gram w 3D przy użyciu 3D Vision Nvidii. Czy jest ktoś kto używa tej technologii na trzech monitorach i może podzielić się wrażeniami?

Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi i sugestię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

autorze tematu powiedz czy 3d vision faktycznie umila rozrywkę czy to tak naprawdę zbędny bajer, bo póki co tylko raz widzialem w TV za 7 tys zł samsungowe 3d z okularami które wywołało efekt WOW! - reklama była specjanie tworzona pod efekt. i udało się, przed rzuconą pomarańczą chowałem się co wywołało śmiech przechodniów w MM :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi