Skocz do zawartości
rvnlord

Klawiatura mechaniczna - wybór

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was wszystkich, jako, ze jest to moj pierwszy temat na forum PurePC.

Pytanie mam do wszystkich, a w szczególności do Caleba (jesli miałby chwilkę się wypowiedzieć).

Zasatanawiałem się nad klawiaturą mechaniczną, gamingową, głownie pod laddera sc2 zależałoby mi dodatkowo na podświetleniu klawiszy, wejściu usb i audio, ale to tylko dodatek. Miałem dosyć długo na oku Razer Blackwidow 2013 Ultimate Stealth, ale zauważyłem, ze sporo osób na nią narzeka z niewiadomych mi przyczyn, poza tym wiele osób twierdzi (w tym Caleb), że lepszym  wyborem jest zdecydowanie Corsair Vengeance K90, naprawdę różnica jest diametralna pomiędzy tymi dwoma klawiaturami? Poza tym nie wymieniam innych klawiatur, którymi byłem zainteresowany, chcę poznać wasze propozycje (zwłaszcza jeżeli ktoś jest w masterze sc2 :) )

Druga sprawa był jeśli dobrze pamiętam jakiś krótki artykuł dosyc niedawno o klawiaturze o ile sie nie mylę mechanicznej właśnie na purepc, z tego co pamiętam była podswietlana chyba na czerwono, mógłby mi ktos go podlinkować? bo nie moge znaleźć. A chciałbym sprawdzić z czystej ciekawości.

Z góry dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi