MrSzarko Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Witajcie! :)Mianowicie szukam dobrej budy do zabawy z "wodą" do max 450zł. Musi pomieścić dwie chłodnice 2x120mm no i oczywiście ładnie wyglądać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukc85 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Fractal Design ARC MIDI R2 Zmieścisz w niej po wywaleniu koszyków HDD jakiegoś grubasa 2x140, albo 2x120, i na topie 2x120. Sam posiadam taka i jestem z niej zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSzarko Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) obudowa nawet nawet ma ktoś inne propozycje? białe obudowy mile widziane ceny trzymać się aż tak nie musicie jeśli trzeba to i 600zł jestem gotów wyłożyć EDIT: co sądzicie o bitfenix shinobi window xl ? Edytowane 4 Czerwca 2013 przez MrSzarko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Fractal Define R4 white http://forum.purepc.pl/topic/350398-bagno-bialy-mis/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSzarko Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 też ją biorę pod uwagę ;) mógłby ktoś coś napisać o tym bitfenix'ie ? Strasznie mi się podoba :> jbc mój angielski nie jest najlepszy i wiele recenzji nie jestem w stanie rozczytać, także jeśli by ktoś mógł co nieco z nich wyciągnąć to byłbym wdzięczny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...