KrawiecMaciej Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 CześćPosiadam kartę hd 6770. Pobieram najnowsze sterowniki, moje pytanie to jakiej potrzebuje wersji net framework.Szukałem troche i nigdzie nie zdobyłem odpowiedzi. Z góry dziękuję za odpowiedź Maciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst118ReleaseNotes.aspx The AMD Catalyst™ Control Center / AMD Vision™ Engine Control Center requires that the Microsoft® .NET Framework SP1 be installed for Windows XP and Windows Vista. Without .NET SP1 installed, the AMD Catalyst™ Control Center / AMD Vision™ Engine Control Center will not launch properly and the user will see an error message. jesli nie podano numeru, to chodzi o 'oficjalnie' chodzi .Net 1. Realnie pewnie dziala na .net 3.5 Teoretycznie starczy zainstalowac .Net 4 (a on zassie wszystkie inne), ale z tym juz roznie bywalo, niestety. Nowszy Catalyst (od wersji 12) wymaga .Net 4. Edytowane 12 Czerwca 2013 przez _KaszpiR_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...