Borgoran Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2013 Witam, posiadam kartę graficzną taką jak w tytule. Dzisiaj nagle scrashował mi się komputer, zrobiły się jakieś zielone paski na ekranie i restart. W czasie restartu odrazu było widać jakieś dziwne kropki. Po włączeniu się systemu wyskoczyła informacja iż nie mam sterowników display i video (coś takiego). Rozdzielczość ekranu automatycznie się zmniejszyła i nie mogę wrócić do dawnej, bo zmniejszyła się ich ilość wyboru do zaledwie 4. Ściągnąłem najnowsze sterowniki do tej karty, nie pomogło, starsze - nadal ten sam problem. Komputer cały czas mówi o braku sterowników. Gwoli ścisłości karty używam od 5 lat i nie było z nią żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Prawdopodobnie zimne luty, przypadłość serii 8800. Karta raczej długo ci już nie posłuży. Możesz spróbować przywrócić jej sprawność za pomocą piekarnika (to nie żart), aczkolwiek na niewiele się to zda - problem wystąpi ponownie, zapewne dość szybko. Edytowane 13 Czerwca 2013 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 Borgoran szukaj nowej grafiki, ta już jest w połowie trupem. Piekarnik tylko przedłuży agonię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...