Kov Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Witam Sorki ze nowy topic ale zadnych konkretow nie znalazlem, ktos tam zamiezal ta pompke kupic (finalcell bodajze). Czy ktos posiada ta pomke? Czy moglby cos konkretnego o niej powiedziec: jak sie sprawuje, glownie kwestia glosnosci przy pracy jako niezatapialna. Zmieniam pompke z badziewia aqaela na COS. W gre wchodzi MJ1000 i Sicce IDRA. O MJ1000 opinie sa rozne od zachwytow do tego ze komus chodzi jak traktor (chodzi mi o uklad z niezatopiona pompa - to ze zatopionej nie slychac o niczym nie swiadczy ). Ta IDRA ma niezle parametry (lepsze od MJ1000) i WYMIARY (zblizone do MJ z tego powodu PH 804 - odpada a przerabiac mi sie juz nic wiecej nie chce). Jesli ktos ma IDRE niech sie wypowie Z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kov Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Slyszal ktos o pompie ATMAN ? (produkcja czeska tylko nie wiem czy to firma czy nazwa modelu) . Obdzwanialem dzisiaj sklepy akwarystyczne odnosnie MJ1000 i IDRY i w jednym trafilem na kobite ktora byla dosc obcykana w pompkach, wspomniala o tej pompie atman wydajnosc 1500 l/h moc 15W slup podnoszenia nie wiedziala, wymiary zblizone do aqaszuta 600l/h, podobnierz bardzo solidna konstrukcja, niezatapialna a cena okolo czterdziestu paru zl . Co ciekawe babka miala tych pompek sporo ale POSZLY jak woda wlasnie do kompow. Tearaz mam kolejny dylemat bo na dostawe trzeba czekac ok 2 tygodni a juz sie przymierzalem zamowic MJ1000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...