GSI Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Oki prosze was o jak najszybsza odpowiedz na moj problem z kompem . A wiec było to tak : 2 tygodnie temu moja myszka a 4-tech zdechła smiercia naturalną :( Wiec kupiłem jakiegoś shita za 15 zeta chodziła super do dnia dzisiejszego i nagle co... kursor mi sie zawiesił , już tak czasami bywało z nia że kursor nagle stawał i pózniej fajnie chodziła . Komp przestał wykrywać mi moją myszke wiec poruszam sie po www klawiszem tab :( . Jest to sadyzm . Podłączyłem swojego starego a4-techa ktory cos tam jeszcze działał przed przejsciem na emeryture i nic dalej go komp nie wykrywa . I teraz czy sprawdzić na innych szczurach czy może mam uwalony port ps/2 jezeli tak to jaki jest koszt naprawy tego :( . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 moim zdaniem jak to jest uwalony ps2 to warto zainwestowac w mysz na usb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Ok problem rozwiazany mysz okazała sie wadliwa jutro ide ją wymienić na gwarancjii . Przepraszam za zaśmiecanie forum a moderów prosze o usunięcie tego topica . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...