marusiek91 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 Witam, Nie mogę sobie poradzić ze sterownikami Catalyst Control Center w laptopie z hd 6770m. Odinstalowałem stare i nie mogę zainstalować nowych. Próbowałem zarówno z modowanymi jak i oryginalnymi. Zawsze po instalacji sterownika 13.6, po włączeniu komputera brak tych sterowników (brak ikony CCC) - to chyba sie nazywa "brak podpisu sterownika". Tak samo klikając prawym na pulpit powinny na samej górze otwartego paska byc ustawienia CCC a ich nie maStare stery czyściłem driver cleaner i driver swyper i dalej nic. Robilem to parokrotnie i nie moge sobie dać rad.Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marusiek91 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 juz sobie poradzilem z instalacją. Juz wiem jak zrobic aby byla ikonka CCC po instalacji sterowników. Lecz za kazdym razem teraz po instalacji sterów niby wszystko jest ok ale mam przyciemniony ekran i zadnym sposobem nie moge go rozjasnic. Czy ktos mial podobny problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...