brolly666 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 Witam! Mam router TP-Link WR740N z wgranym DD-WRT, i mam takie pytanie czy można i jeśli tak to jak, włączyć wirtualny WAN. Chodzi mi o to, aby do jednego portu WAN do, którego jest podłączony kabel przypisać dwa statyczne adresy IP. Ponieważ mam dwa łącza od jednego dostawcy i szkoda aby jedno leżało nie używane. Wiem, że łącze nie będzie się sumować, ale np. może by dało zrobić tak aby z jednego łącza coś np. ściągać a z drugiego korzystać z przeglądarki? Tu jest demo DD-WRT jeśli komuś ciało by się zerknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnodziej Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Dual_WAN_with_failover Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 (edytowane) Dzięki za odpowiedź, zaraz się pobawię, ale to chyba za wysokie progi. Tak jak myślałem nie poradziłem sobie... Nie ma jakiejś bardziej łopatologicznej instrukcji? Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez brolly666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...