Spax93 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Witam! Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że mam bardzo podobny, a właściwie ten sam problem co kolega z tego tematu: http://forum.purepc.pl/topic/349436-router-problem-z-port-forwarding/ Interface i router ten sam: Tenda W548D V2.0 Jestem niemalże w 100% pewien, że jest to wina routera - mianowicie gry takie jak Call of Duty Black Ops czy Battlefield Bad Company 2 znajdują kilka (1-4) serwerów lub wcale. Próbowałem odblokowywać porty - na nic się to zdało. Przy poprzednim routerze od Linksysa nie było żadnych problemów. Tryb bridge odpada - potrzebuję obsługiwać jednocześnie LAN i WLAN, a kolega pisał, że przy takiej konfiguracji działa tylko LAN (natomiast problem z serwerami znika). I tutaj moja prośba/pytanie: jak skonfigurować router aby usunąć ten problem. Dodam, że w tych sprawach jestem kompletnie zielony i musielibyście mnie poprowadzić za rękę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spax93 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Czy jest tutaj ktokolwiek będący w stanie mi pomóc? Widzę, że wszystkie fora są siebie warte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spax93 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Dziękuję za chociażby najmniejszą próbę pomocy w rozwiązaniu problemu. Widzę, że nie mam szans na jakimkolwiek forum otrzymać sensownej odpowiedzi. Można zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Jak widać nikt tu nie ma takiego wynalazku. Sam piszesz że na Linksysie było OK - poszukaj jakiegoś forum o sprzęcie "Tenda". Nie prościej dołożyć sobie osobnego AP skoro w takiej konfiguracji działa? U siebie też mam osobno router z modemem a za nim AP ze switchem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...